- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 100 gram walnoten
- 300 gram spaghetti
- 2 eetl. olijfolie
- 100 gram magere spekreepjes
- 400 gram gepelde tomaten in blokjes
- 2 eetl. fijngehakte peterselie
- 1 pot of blik gemarineerde fetablokjes
Voorbereiden:
Snipper de ui en de knoflook. Hak de walnoten grof.
Bereiden:
Kook de spaghetti in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit intussen de olie en laat het spek, de ui en de knoflook zachtjes bakken tot het spek knapperig wordt. Voeg de blokjes tomaat, de peterselie en de walnoten toe en laat kort doorwarmen (niet koken). Breng de saus verder op smaak met wat zout en peper. Schep de afgegoten en uitgelekte spaghetti in een voorverwarmde schaal en schep er de saus over. Schep daarop de gemarineerde blokjes feta met een deel van de olie en serveer meteen.
Boodschappen
Lekker!