tag:blogger.com,1999:blog-1992832742706577255.post6908320606006559917..comments2023-10-28T12:36:53.668+02:00Comments on Hobbykok Pluis: Kip ParmezaanPluishttp://www.blogger.com/profile/07424568418896646546noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1992832742706577255.post-90245586370861636852013-01-16T13:34:49.943+01:002013-01-16T13:34:49.943+01:00Gister gemaakt was genieten! Leek eerst een beetje...Gister gemaakt was genieten! Leek eerst een beetje een slappe hap. Nadat het even had afgekoeld was het echter een prima maaltijd (ook zonder pasta en/of broccoli). Zorg wel dat je genoeg croutons gebruikt dat geeft het zijn stevigheid. Ga er volgende keer wel een brood bij bakken dit tomaten-olijvenbrood leek me wel wat: http://www.broodbakken.org/tomaten-olijvenbrood/. Hoe dan ook het is sowieso een aanrader!Rianhttps://www.blogger.com/profile/15205077903376127831noreply@blogger.com