- 4 tl frambozensiroop (fles 750 ml)
- 4 frambozen (doosje 250 g, diepvries), ontdooid
- 1/2 fles prosecco (mousserende wijn, a 0.75 liter), gekoeld.
Materialen:
- champagneglazen
Bereiden:
Schenk in elke flûte 1 tl frambozensiroop en laat er een framboos in vallen. Schenk de prosecco erbij.
Tip:
Geef de flûtes een feestelijk accent met een roze suikerrandje. Meng in een kommetje 2 el witte basterdsuiker met 1-2 tl frambozensiroop. Schep het mengsel op een bordje en zet een kommetje water ernaast. Doop de flûtes eerst in het water en dan in de suiker. Laat 10 min. drogen.
Kindertip: Vervang voor een kindvriendelijke variant de prosecco door kinderchampagne.
Bron:
AH
Geen opmerkingen:
Een reactie posten