- 3 grote tomaten, in stukken gesneden
- 1 komkommer, geschild en in plakjes
- 1 ui, in halve ringen
- 1 groene paprika, in stukken gesneden
- 10 olijven
- 5 eetlepels olijfolie
- 200 gram feta kaas
- 1 zakje sla
- 1 eetlepel azijn
- zout
- 1 theelepel oregano
De sla, tomaten, paprika, komkommer en ui op een diep bord of schaal leggen. Olijfolie en azijn erover gieten, zout erover strooien. Alles goed met twee vorken door elkaar schudden, zodat de olijfolie, de azijn en het zout goed verdeeld worden over de salade. De feta in het midden boven op de salade leggen en daarover wat oregano strooien. De olijven over de salade verdelen.
Bron:
Griekse Gids
Wij hadden de feta achterwege gelaten omdat we dat in andere gerechten ook al gebruikt hadden.
Wij hadden de feta achterwege gelaten omdat we dat in andere gerechten ook al gebruikt hadden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten