Ingrediënten:
- 20 gedroogde abrikozen
- 50 g walnoten
- 100 g roomkaas naturel
- 4-5 eetl. melk
- 100 g geraspte belegen of oude kaas
- versgemalen peper
- zout
- spuitzak
Voorbereiden:
Wel de abrikozen in lauw water zodat ze goed opzwellen. Leg ze daarna op keukenpapier zodat ze iets drogen. Bewaar enkele walnoten voor garnering en hak de rest fijn.
Bereiden:
Bereiden:
Meng de roomkaas met melk, geraspte kaas, peper, zout en
gehakte noten. Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit rozetten in de abrikozen. Garneer met stukjes walnoot.
Tip:
Tip:
Vul de abrikozen eens met een mengsel van kruidenroomkaas met fijngesnipperde sjalotjes of mierikswortel (potje).
Variatie:
Variatie:
Vervang de gedroogde abrikozen door abrikozen op sap (blik) maar laat deze goed uitlekken.
Bron:
Boodschappen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten