Ingrediƫnten:
- 100 gram (ontbijt)spek of spekreepjes
- 1 dunne prei of bosje bosuitjes
- 1 halve krop ijsbergsla
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels melk
- 2 theelepels suiker
- 1 eetlepel dille
- zout en peper
- 1 zakje Wortelrauwkost (AH)
- 150 gram diepvries doperwten
- 1 zakje geraspte kaas
Bereiden:
In droge koekenpan de spekjes bakken en op keukenpapier laten uitlekken. Bosuitjes/prei snijden en wassen. IJsbergsla snijden en wassen. Sausje maken van de mayonaise, yoghurt, melk, suiker, peper en zout en dille.
In een schaal:
In een schaal:
1. IJsbergsla
2. Wortelrauwkost
3. Bosui/prei
4. Doperwten
5. Sausje
6. Geraspte kaas
7. Spekjes
Salade afgedekt ongeveer 4 uur in de koelkast door en door koud laten worden.
Salade afgedekt ongeveer 4 uur in de koelkast door en door koud laten worden.
Eet smakelijk!!
Bron:
Bron:
Marja
Geen opmerkingen:
Een reactie posten