Ingrediënten:
- 2 el pijnboompitten (zakje 65 g)
- 200 g gekookte bieten (schaal 500 g), geschild
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 el balsamicoazijn (flesje 250 ml)
- 2 el mayonaise
- 1 schaal Hollandse Nieuwe haring (3 stuks)
- 1/2 bakje bieslook (a 25 g)
Materialen:
- keukenmachine
Bereiden:
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Doe ze in de keukenmachine. Voeg de bietjes, ui, azijn en mayonaise toe en pureer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de haringen in stukken van 4 cm en leg op een schaal. Snijd de bieslook in stukken van ca. 4 cm. Schep op elk stukje haring wat pesto. Garneer met bieslook.
Bron:
AH
Geen opmerkingen:
Een reactie posten