12 december 2010

Dank u Sinterklaasje!


Dit jaar hebben we twee keer Sinterklaas gevierd. Vorige week zondag en gisteravond al weer. Speciaal voor ons heeft Sinterklaas een piet over laten komen uit Spanje om nog wat cadeautjes na te brengen.

Sinterklaas had een heel toepasselijk gedicht voor mij gemaakt:

Hobbykok Pluis,

Voor een kookfan.
Asperges zijn goed geblancheerd op achtentachtig graden.
Jouw leven dat is gelardeerd met koken en met braden.

Een kip met wijn, ehh.. "coq au vin"
moet in een oven garen.
En Pommes Dauphine graag "au gratin"
verdere details zal ik jou besparen.

Met dit cadeau weet je wel raad,
maak maar culinaire plannen
dan valt niemand van zijn graat,
en ben jij onder de pannen.

Sint

Ik ben echt enorm verwend met allerlei leuke kookspullen (op de foto ontbreken zelfs nog een aantal cadeautjes): amuseglaasjes, amuseschaaltjes, 2 kookboekjes, een deegroller, 4 mini pannetjes van Le Creuset, ramekins van Le Creuset, een crème brulee schaaltje van Le Creuset, een lekkere balsamico azijn en heerlijke bonbons.

Bedankt Sinterklaas, ik ben er echt heel erg blij mee!

3 opmerkingen:

  1. Je bent inderdaad verwend zeg, mooie spullen voor een kookfanaat!
    groeten, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je had die Piet best even door mogen sturen ;-)
    Wat een leuke kado's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke Sint cadeaus heb je gehad! die mini pannetjes zijn echt fijn, ik heb er laatst kip-ragout in gemaakt. hier zie je het resultaat: http://watatenwijvandaag.blogspot.com/2010/12/kipragout-in-minipannetjes.html

    groeten,
    Tonia

    BeantwoordenVerwijderen