Ingrediënten:
- 100 g chorizoworst (of salami), in blokjes
- 300 g kalkoenfilet, in reepjes
- 1 grote ui, gesnipperd
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 eetlepel milde paprikapoeder
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 8 wraptortilla's
- 150 g Griekse yoghurt
- 1 zak panklare andijvie (250 g)
Bereiden:
In hapjespan chorizo zachtjes uitbakken. Kalkoen, ui en paprika erdoor scheppen en alles 5 min. roerbakken. Paprikapoeder erover strooien en even meebakken. Tomatenblokjes met vocht en zout en peper naar smaak toevoegen. Nog 10 min. op matig vuur tot dikke saus laten inkoken.
Intussen wraptortilla's verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Tortilla's bestrijken met Griekse yoghurt en rauwe andijviereepjes erover verdelen. Kalkoen met saus in midden scheppen. Onderkant en zijkanten van tortilla's over vulling vouwen. Wraps over vier borden verdelen.
Bron:
AH
Lekker en snel klaar! Ideaal voor een doordeweekse dag.
Lekker en snel klaar! Ideaal voor een doordeweekse dag.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten