- 750 g riblappen, in stukken
- 2 uien, in ringen
- 1 winterpeen (250 g), in plakjes
- 3 tenen knoflook, in plakjes
- 750 ml rode volle wijn
- 180 g gerookt ontbijtspek (stukje), in reepjes
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 2 takjes tijm
- 2 laurierblaadjes
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
- 1 bakje champignons (250 g)
- 1 pot zilveruitjes (340 g)
- peper en zout
Materialen:
- keukentouw
Bereiden:
Bron:
AH
De stooftijd die aangegeven wordt in het recept vind ik echt te kort. Bij mij heeft het de hele middag opgestaan, waardoor het vlees lekker mals was geworden. Het vlees heeft de hele nacht in de koelkast in de marinade gestaan. Echt een lekker herfstrecept!
De stooftijd die aangegeven wordt in het recept vind ik echt te kort. Bij mij heeft het de hele middag opgestaan, waardoor het vlees lekker mals was geworden. Het vlees heeft de hele nacht in de koelkast in de marinade gestaan. Echt een lekker herfstrecept!
Heerlijk! Heb dit recept vorige week ook gemaakt, erg lekker maar idd wel wat langer stoven :)
BeantwoordenVerwijderen