Wraps met geitenkaas en Schwarzwalder schinken
- wraps
- plak zachte geitekaas met honing
- schwarzwalder schinken
- slamelange
- wraps
- ham
- mayonaise
- mosterd
- snufje suiker
- slamelange
Tips:
De ham kan je ook vervangen door rosbief.
Deze wraps zijn zij trouwens ook erg lekker:
Wraps met kipfilet en ananas-kerriemayonaise
- kipfilet (vleeswaren)
- mayonaise
- kerriepoeder
- peper en zout naar smaak
- klein blikje ananas
- wraps
- eikenbladslamelange
Bereiden:
Ananas in kleine stukjes snijden en mengen met mayonaise, kerriepoeder, peper en zout. Wrap voor de helft beleggen met kipfilet, ananasmayonaise en sla er over verdelen. Wrap strak oprollen en in (schuine) stukjes snijden.
- wraps
- ham
- kaas
- farmersalade
- eventueel dunne plakjes komkommer
Bereiden:
Wraps beleggen met ham, kaas, vervolgens farmersalade en komkommer. Strak oprollen en in (schuine) stukjes snijden.
- monchou
- zalm
- slamelange
Bereiden:
De wraps besmeren met monchou. Daarna beleggen met slamelange en zalm. Een 2e wrap er boven op leggen en in (taart)puntjes snijden of de wrap strak oprollen en in stukjes snijden.
Hm, wat een hoop lekkere ideetjes!
BeantwoordenVerwijderenZiet er allemaal erg lekker uit. Wij vinden wraps als hapje ook erg lekker, met sla, zalm en roomkaas met kruiden als laagje gesmeerd. en wat geeft het als het niet origineel is? als het maar lekker is, en er zijn altijd mensen die zoiets nog nooit als hapje gezien hebben.
BeantwoordenVerwijderengroeten,
Tonia