8 oktober 2010

Zalm-sandwichrepen

Ingrediënten:

4 blaadjes kropsla
1 bosuitje
1/2 citroen
100 g verse roomkaas (op kamertemperatuur)
(versgemalen) zwarte peper
1 pakje gerookte zalm (100 g)
8 sneetjes wit-casinobrood

Bereiden:

Bereiden (kan 1/2 dag van tevoren): Sla wassen, nerf eruit scheuren en sla droogdeppen. Bosui schoonmaken en fijn snijden. Citroenschil onder koud stromend water schoonboenen en raspen. Roomkaas en bosui met citroenrasp gladroeren. Op smaak brengen met peper. Helft van sneetjes brood dun met roomkaas besmeren. Blaadjes sla en plakjes zalm erover verdelen. Andere helft van sneetjes brood dik met rest van roomkaas besmeren en op met zalm belegde sandwiches leggen. Korsten van sandwiches snijden. Sandwiches elk in 3 repen snijden. (Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.)

Bron:
AH

1 opmerking:

  1. Dank je voor je sympathieke berichtje op mijn blog.
    Jouw blog ziet er ook erg goed uit, ik ga je ook volgen! groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen