- mezzulune giganti met rivierkreeftjes en krab(AH)
- courgette
- pakje gezeefde tomaten
- kookroom
- limoen(sap)
- sjalotje
- versgemalen peper en zout
Voor de salade:
- eikenbladslamelange
- tomatenketchup
- wodka
- mayonaise
- tabasco
- tomaten
- rivierkreeftjes
- versgemalen peper en zout
Bereiden:
Meng mayonaise, met ketchup, een scheutje wodka, een paar druppels tabasco tot een dressing.
Breng op smaak met peper en zout.
Fruit in 2 eetlepels olijfolie fijngesneden blokjes courgette en 1 gehakt sjalotje. Voeg 1 pakje gezeefde tomaten toe, een scheutje kookroom en het sap van een kwart limoen. Meng de gekookte mezzelune hierdoor en maak op smaak met peper en zout.
Serveren:
Schik de sla op een bord en leg er rivierkreeftjes en tomaten boven op. Verdeel hier wat dressing over heen. Schep de pasta er naast.
Dit staat echt zo op tafel en is erg lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten