17 mei 2011

Geitenkaaspakketjes voor op de BBQ

Ingredienten:
  • 250 gram zachte geitenkaas (of kleine ronde plakjes)
  • 100 gram magere spekblokjes
  • 50 gram pecannoten
  • 4/6 abrikozen
  • 2 eetlepels honing
  • aluminumfolie

Bereiden:

Verdeel de geitenkaas in 4 tot 6 stukken (afhankelijk van het aantal personen) en snijd de abrikozen in stukjes. Bak de spekblokjes even kort uit in een koekepan. Hak de noten in stukjes.
Meng de noten, abrikozen en spekjes met de honing.

Scheur per persoon een vel aluminiumfolie af en vouw deze dubbel.
Leg de stukken geitenkaas erop en verdeel de rest van de ingredienten erover. Vouw het folie vervolgens goed dicht tot pakketjes.

Leg de kaaspakketjes 10 tot 12 minuten op de barbecue.

Erg lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen