14 maart 2012

Mexicaanse kabeljauwschotel

Ingrediënten:

  • 2 uien
  • 1 courgette
  • 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 245 g)
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 1 pot groenteschotel Mexicaans (620 g)
  • 1 1/2 eetlepel Mexicaanse seasoningsmix (strooibusje a 100 g)
  • 1 zak tortilla chips (150 g)
  • 100 g gemalen belegen kaas (zakje a 150 g)

Materialen:

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden:

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Uien pellen en snipperen. Courgette wassen en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin uien en courgette ca. 2 minuten fruiten. Vis ca. 3 minuten meebakken. Groenteschotel toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met seasoning mix. Helft van chips breken. Groentemengsel overdoen in ovenschaal. Bestrooien met gebroken chips. Bestrooien met kaas en onder grill bruin laten worden. Serveren met rest van chips.
 
Bron:
AH

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen