14 april 2012

Pasteitje met garnalenragout

Ingrediënten:

  • 1 doos pasteibakjes (4 stuks)
  • 100 g peultjes
  • 2 sjalotjes
  • 2 bekertjes crème fraîche met verse kruiden (a 125 g)
  • 2 bakjes roze garnalen (a 125 g)
  • 2 eetlepels allesbinder (pak a 200 g)

Bereiden:

Oven voorverwarmen op 150 °C of gasovenstand 2.

Dekseltjes van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in ca. 5 minuten in oven opwarmen.

Intussen peultjes schoonmaken, in ruitjes snijden en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In steelpan crème fraîche en garnalen zachtjes verwarmen. Peultjes en sjalotjes toevoegen.

Ragout binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper.

Pasteibakjes op vier borden zetten. Ragout in pasteibakjes scheppen en afdekken met dekseltje.

Bron:
AH

De ragout heeft echt een hele lekker smaak. Wij hebben hollandse garnalen als garnering gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen