1 december 2013

Mini-croissants met spinazie en feta

Ingrediënten:
  • 1 blik mini party croissants (24 stuks)
  • Handje verse spinazie
  • 50 gr feta kaas
  • ½ rode peper
  • Peper en zout
  • 1 ei, losgeklopt
Materialen:
  • Bakpapier
Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden.
Snijd de spinazie fijn en verkuimel de feta er door. Hak de halve rode peper heel fijn en meng ook er door. Breng het mengsel op smaak met peper en een klein beetje zout (de feta is ook al zout).
Rol het croissantdeeg uit en snijd de driehoekjes los. Schep ongeveer een theelepel van het spinaziemengsel in het midden en druk het mengsel een beetje naar binnen als je het oprolt.
Herhaal dit totdat alle croissantjes gevuld en opgerold zijn. Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat en bestrijk met ei.
Bak ze in ongeveer 10 minuten goudbruin. Zowel warm als koud lekker.

Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten