7 oktober 2010

Snelle zalmsalade

Eigenlijk wil ik zo veel mogelijk alles vers maken, zonder pakjes en zakjes e.d. Maar als je verschillende dingen moet maken of weinig tijd hebt is het soms wel erg makkelijk...  In dit recept gebruik ik een bak kant en klare huzarensalade als basis.


Ingrediënten:
  • 1 bak huzarensalade
  • 1 kilo aardappel, vastkoken, geschild en gekookt
  • 2 blikken zalm (groot) liefst rode
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 rode paprika, in kleine blokjes gesneden
  • tabasco
  • cocktailsaus (zelfgemaakt)
  • paar augurkjes, fijngesneden.

Bereiden:
Aardappel in klein stukjes snijden en aan de huzarensalade toevoegen.
Zalm schoonmaken en toevoegen. Ui, paprika en augurkjes toevoegen.
Mengen met cocktailsaus.

Serveren:
Op een mooie schaal opmaken met o.a. gerookte zalm, garnalen,paling,forel, surimi, citroen, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen