19 oktober 2010

Tagliatelle met pangasiusfilet en tomatensaus

Ingredienten:
  • rode pastasaus
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • knoflook (naar smaak)
  • 2 pangasiusfilets
  • viskruiden
  • tagliatelle (verse pasta AH)


Bereiding:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de paprika, ui en courgette in stukjes. Bak de ui en paprika circa 2 minuten in olijfolie. Voeg daarna de courgette en de knoflook toe en bak alles nog een paar minuten. Kruid de pangasiusfilet met viskruiden of peper en zout en bak deze in een apart pan. Voeg de tomatensaus aan het groentemengsel toe en warm het geheel goed door.

Serveren:
Schep de tomatensaus op de tagliatelle en serveer de vis ernaast.

Dit gerecht staat snel op tafel en smaakt heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen