8 oktober 2010

Watermeloensalade met munt

Heerlijk op een warme zomerse dag:

Ingrediënten:
  • 1 kleine watermeloen,
     in stukken van 1 1/2 cm
  • 1 a 2 rode pepers,
    met of zonder zaadjes en fijngehakt
  • 1/2 zakje verse munt (a 15 g), fijngehakt
  • 1 citroen, geperst
  • 2 eetlepels poedersuiker

Bereiden:

In schaal meloen met pepers, munt en naar smaak citroensap en poedersuiker mengen. Schaal afdekken en tot vlak voor gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij oosters gekruide gerechten.

Tip:
Een verrukkelijke, verfrissende salade voor een hoogzomerse barbecueavond. Haal de salade zo laat mogelijk uit de koelkast of de koelbox. Hoe kouder geserveerd, hoe lekkerder.

Bron:
AH

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen