- 200 g peultjes, afgehaald
- 2 kleine peren of 1 grote rijpe peer
- 2 stengels bleekselderij, in smalle boogjes (blad apart houden voor garnering)
- 150 g taugé
- 1 lente-/bosuitje, in smalle ringen
Voor de sesamdressing:
- 2 eetl. sojasaus (ketjap manis)
- 2 theel. sesamolie
- 1 eetl. bruine basterdsuiker
- 1 eetl. wittewijnazijn of citroensap
Voorbereiden:
Blancheer de peultjes, giet ze af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd de partjes in plakjes. Meng de ingrediënten voor de dressing.
Bereiden:
Bereiden:
Schep de peultjes, peer, bleekselderij, taugé en bosui door elkaar en serveer de salade overgoten met de sesamdressing. Garneer met bleekselderijblad.
Bron:
Bron:
Boodschappen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten