9 maart 2011

Bevroren frambozen 'fool'

Ingrediënten:
  • 1 bakje Griekse yoghurt (150 g)
  • 1/2 liter vanillevla
  • 1 bekertje slagroom (250 ml)
  • 1 eetlepel suiker
  • 300 g frambozen (diepvries)
  • 1 pakje kletskoppen (koek, 175 g)
Bereiden:

In schaal yoghurt losroeren. Vla toevoegen, niet roeren! In grote schaal slagroom bijna stijfkloppen. Helft op yoghurt en vla scheppen, nog niet mengen! Suiker aan rest slagroom toevoegen en stijfkloppen.

Bevroren frambozen in keukenmachine of met mes fijnhakken. 3/4 frambozen aan vla, yoghurt en room toevoegen. Met grote lepel een paar keer doorscheppen, zodat alles slechts een beetje gemengd wordt.

Mengsel in schaaltjes scheppen, stijfgeklopte slagroom en rest frambozen erop scheppen. Kletskoppen erbij geven.

Bron:
AH

1 opmerking:

  1. Goedendag

    Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

    We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

    Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

    Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

    Met vriendelijke groeten

    Vincent

    http://nl.petitchef.com

    BeantwoordenVerwijderen