29 juni 2011

Trouwlocatie: Buitenherberg ter Linde in Zuidwolde (Dr)


Toen we tijdens onze zoektocht naar een trouwlocatie bij Buitenherberg ter Linde binnen stapten wisten we het eigenlijk meteen: dit moest de locatie worden. De sfeer en uitstraling van Buitenherberg ter Linde was helemaal wat we zochten.

Buitenherberg ter Linde is een trouwlocatie.  De ambtenaar van de Burgerlijke Stand komt daar naar toe en je hoeft dus niet apart naar het gemeentehuis. Je kunt dus de hele dag op dezelfde locatie doorbrengen en zelfs blijven slapen. Ideaal!

Wij wilden graag een kleine intieme bruiloft, geen groot feest, maar lekker eten samen met onze naaste familie. Uitgangspunt voor ons was dan ook dat de locatie een kwalitatief goed restaurant moest hebben. In de recensies had ik al gelezen dat ook mensen met een glutenvrij dieet prima bij Buitenherberg terecht konden, iets wat voor ons ook een aandachtspunt was.

We hebben een fantastische dag gehad en daar heeft het Buitenherberg ter Linde zeker aan bijgedragen. Niet alleen door de sfeer en uitstraling van de locatie en het heerlijk eten,maar ook vooral door het gastheerschap van Peter Hendriks en zijn team. Het hele plaatje klopte. Het weer liet ons deze dag in de steek waardoor we niet in het prieel buiten konden trouwen, maar dat mocht de pret niet drukken.

We trouwden om 15.00 uur in de serre. Na de trouwplechtigheid gingen we naar het restaurant voor koffie met de bruidstaart.  Na het maken van foto's konden we toasten met een glas parel van de Reestlandhoeve uit Balkbrug, tezamen met wat kleine amuses. Ondertussen werd de serre gereed gemaakt voor het diner.


Het 5-gangen diner was heerlijk. Hieronder een impressie. Complimenten voor de bediening, bij Buitenherberg Ter Linde weten ze wat gastheerschap is.
Nadat onze gasten vertrokken waren gingen wij naar onze hotelkamer. Daar branden al kaarsjes en stond een fles parel op ons te wachten. Het eerste glas werd ook nog eens voor ons inschonken.


De volgende morgen kregen wij een lekker ontbijt op bed, een heerlijk einde van een fantastische dag! Wij kunnen Buitenherberg Ter Linde aan ieder toekomstig bruidspaar aanbevelen.

1 opmerking:

 1. Hallo,
  Ik las je twitterbericht over de buitenherberg.
  Gefeliciteerd met jullie huwelijk.

  Net even door je weblog gebladerd, erg leuk om te lezen ik kom zeker terug om verder te lezen.

  Wij zijn 13 juni in de koepel in de tuin van de buitenherberg getrouwd.
  Een volledig andere bruiloft, met 100 mensen barbecueën, een springkussen op de parkeerplaats en cupcakes maken in de serre voor de kinderen maar allemaal wel heerlijk en bijzonder.

  Echt een heel mooie locatie.

  BeantwoordenVerwijderen