23 februari 2012

Naansandwich met kerriesalade en ei

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 2 naanbroden naturel (a 140 g)
  • 125 g kip-kerriesalade
  • 1/2 zakje verse koriander, grof gehakt
  • 1/2 zak botersla (a 100 g)

Bereiden:

Grill voorverwarmen. Eieren in 8 min. hard koken. Naanbroden besprenkelen met water en op bakplaat onder grill schuiven en in 2 min. mooi bruin roosteren, halverwege keren. Eieren pellen en in plakjes snijden. Elk naanbrood voorzichtig overlangs halveren. Onderkanten bestrijken met kipkerriesalade. Koriander, plakjes ei en botersla erover verdelen. Bovenkanten erop leggen en elke naansandwich in 4 lange repen snijden.

Bron:
AH

Een lekkere sandwich, maar het netjes snijden van het naanbrood is een lastig klusje.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen