19 april 2012

Spaghetti met spinazie en spekjes

Ingrediënten:
  • 300 g spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 1 duopak magere spekreepjes (250 g)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 750 gr gehakte spinazie (zak 1 kg, diepvries)
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)

Bereiden:

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 6 min. knapperig en neem uit de pan. Fruit de ui 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak 8 min. tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt. Voeg de spekjes en crème fraîche toe.

2. Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout.

Bron:
AH

Een lekker makkelijke pasta met ingrediënten die je eigenlijk altijd wel in huis hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen