- 4 handperen
- 1 eetl. citroensap
- 150 g rookvlees
- 40 g rucola of fijne veldsla
- 3 eetl. notenolie of olijfolie
- 1 eetl. balsamicoazijn
- zout
- versgemalen peper
- 50 g walnoten, grof gehakt
Bereiden:
Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap. Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola. Zet daarop de perenkwarten. Meng de perenpuree met olie, balsamicoazijn, zout en peper. Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.
Tips:
Vervang voor vegetariërs rookvlees door belegen boerenkaas.
Bron:
Boodschappen
Een lekker licht voorgerechtje. Wij hebben het met rauwe ham gemaakt in plaats van rookvlees.
Een lekker licht voorgerechtje. Wij hebben het met rauwe ham gemaakt in plaats van rookvlees.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten