- 1 potje gegrilde rode paprika (295 g), uitgelekt
- 1 el zonnebloemolie
- 300 g spinazie
- 185 g roomkaas
- 100 g gezouten cashewnoten, gehakt
- 2 el pistachenoten, gehakt
Materialen:
- vershoudfolie, 4 timbaaltjes
Bereiden
Bekleed de timbaaltjes met vershoudfolie en met de paprika. Verhit de olie in een wok en roerbak de spinazie 3 min. doe de spinazie in een vergiet. Duw met een lepel zo veel mogelijk vocht eruit. Schep om met de roomkaas en noten. Verdeel over de timbaaltjes. Druk aan. Stort op een bord. Bestrooi met de gehakte noten.Bron:
AH
Lekker als voorgerecht, maar ook heerlijk als bijgerecht voor een buffet. Dan maak je er gewoon 1 grote van in plaats van 4 kleintjes. De gegrilde rode paprika aan de buitenkant combineert heerlijk met de romige spinazie/notenvulling.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten