Ingrediënten:
- 1 kg aardappelen vastkokend
- 1 bakje dille (15 g), blaadjes fijngesneden
- 2 zakken Hollandse rauwkost (a 150 g)
- 4 grote augurken (pot 680 g), in plakjes
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
- 2 tl mierikswortel (potje 140 g)
- 2 pakjes gerookte zalmfilet (a 100 g)
Bereiden:
- Schil de aardappelen, snijd in blokjes van 1 x 1 cm en kook in water met zout in 10 min. gaar. Laat afkoelen.
- Meng de aardappelen met de dille, rauwkost en augurk.
- Roer de crème fraîche los met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout. Meng door de salade. Verdeel de zalm erover. Lekker met een hardgekookt ei.
Tip:
U kunt deze salade 2 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Laat 30 min. voor serveren op kamertemperatuur komen.
Bron:
Bron:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten