4 januari 2013

Mini quichepuntjes met garnalen

Ingrediënten:
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • roomboterbladerdeeg
  • 1 ei
  • crème fraîche
  • 50 gram geraspte belegen kaas
  • 2 eetlepels fijngehakte basilicum
  • zout en peper
 
Bereiding:
Verwarm de over voor op 200°C.
Bekleed 4 taartvormpjes (10 cm) met roomboterbladerdeeg. Klop 1 ei los met 3 eetlepels crème fraîche, de geraspte belegen kaas, zout, peper, 2 eetlepels fijngehakte basilicum (vers of diepvries van Darégal) en de Hollandse garnalen en schep dit in de vormpjes. Bak de taartjes in een voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.

Laat ze afkoelen tot lauwwarm en snijd ze in puntjes.

Bron:
Visrecepten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen