- 2 el zonnebloemolie
- 1 grote ui, gesnipperd
- 1 stukje verse gember (ca. 3 cm), fijngesneden
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 el bloem
- 1 blikje maïskorrels (300 g)
- 1 rode paprika, in stukjes
- 700 ml kippenbouillon (van 1 tablet)
- 1 blik kokosmelk (400 ml)
- 1 blik mini-maïskolfjes (425 g)
- 1 zakje bosui (3 stuks), in ringetjes
- staafmixer
Bron:
AH
Een verrassend lekkere soep. Er werd niet echt enthousiast gereageerd toen ik vertelde wat voor soep ik ging maken, maar achteraf vond men het toch wel lekker. Ik had de soep flink pittig gemaakt. De mini maïskolfjes heb ik achterwege gelaten en de verse gember vervangen door gemberpoeder (Djahe) omdat ik geen verse gember kon krijgen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten