Ingrediënten:
- 2 el cranberrycompote
- 4 el appelsap
- 2 el extra vierge olijfolie
- 1 zak rucola slamelange (75 g)
- 125 g verse geitenkaas 55+ (Bettine)
- 200 g rode druiven, gehalveerd
Bereiden:
Meng de cranberrycompote met het appelsap en de olijfolie. Verdeel de sla over een schaal en verdeel de druiven en geitenkaas er over. Verdeel de cranberry dressing er over.
Bron:
AH
Ik had nog een beetje cranberrycompote in de vriezer van de Kerst (varkenshaas gevuld met cranberry) en ik ben gek op geitenkaas, dus de keuze was snel gemaakt toen ik dit recept zag!
Ik had nog een beetje cranberrycompote in de vriezer van de Kerst (varkenshaas gevuld met cranberry) en ik ben gek op geitenkaas, dus de keuze was snel gemaakt toen ik dit recept zag!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten