29 december 2010

Roseval aardappelen met feta en kruidenmarinade

Ingrediënten:
  • 12 kleine Roseval aardappeltjes
  • 1 plak feta
  • zeezout
  • versgemalen peper
  • basilicum
  • olijfolie
  • rozemarijn
  • knoflook
Bereidingswijze:
  1. Kook de aardappelen 20 minuten met schil in zout water.
  2. Maak een kruidenmarinade door 8 eetlepels olijfolie met wat basilicum en zout in een hoge kom met een staafmixer fijn te malen.
  3. Snijd de gekookte aardappels in de lengte (lange zijde) door midden en haal de vulling er uit zonder de schil te breken.
  4. Meng de aardappelvulling met de feta en wat van de kruidenmarinade in een kom.
  5. Bak vervolgens de uitgeholde schillen in wat olijfolie met wat rozemarijn en 2 teentjes knoflook.
  6. Vul de schillen met het koude koude aardappel/feta mengsel en wat peper en zout.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen