Ingrediënten:
• | 1 bol mozzarella (à 125 g), in stukjes | |
• | 50 g belegen kaas, geraspt | |
• | 1 eetlepel grove mosterd | |
• | 4 kipfilets | |
• | 8 plakken ontbijtspek |
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de kazen met de mosterd. Maak een inkeping in iedere kipfilet en vul die met het mosterdmengsel.
Wikkel de gevulde kipfilets ieder in twee plakken spek - niet te strak, maar wel stevig genoeg om de kipfilets bij elkaar te houden. Bestrooi ze met zout en peper, leg de kip in een braadslede en zet 25-30 minuten in de oven.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de kazen met de mosterd. Maak een inkeping in iedere kipfilet en vul die met het mosterdmengsel.
Wikkel de gevulde kipfilets ieder in twee plakken spek - niet te strak, maar wel stevig genoeg om de kipfilets bij elkaar te houden. Bestrooi ze met zout en peper, leg de kip in een braadslede en zet 25-30 minuten in de oven.
Bron:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten