- 250 g gerookte makreelfilet
- 2 eieren hard gekookt
- 250 g mascarpone
- 1 el kappertjes grof gehakt
- 20 g verse peterselie
- 320 g soft tortilla's
- cherrytomaatjes
Bereiding:
- Verwijder het vel van de makreelfilets en controleer de filets op kleine graatjes.
- Pluk het vlees in stukken en prak ze met een vork in een kom fijn. Hak de eieren fijn en doe ze samen met de mascarpone en kappertjes bij de makreel. Houd een paar takjes peterselie achter en hak de rest fijn.
- Meng de peterselie door de makreelsalade. Verdeel de salade over de tortilla's. Smeer de salade met de bolle kant van een lepel uit over de tortilla's en rol ze strak op.
- Laat de gevulde tortilla's een uur opstijven in de koeling. Verwijder de uiteinden van de tortilla's en snijd de rollen met een scherp mes in plakken van ca. 4 cm.
- Garneer met halve cherrytomaatjes en blaadjes peterselie.
Bron: